InfraHansa Oy

InfraHansa Oy toimittaa vesieristys-, tärinänvaimennus-, äänieristys-
ja liikuntasaumaratkaisuja infrarakentamisen, teollisuuden ja maa- ja kalatalouden kohteisiin.

InfaHansa Waterproofing System on kokonaisratkaisu ratasiltojen vesieristämiseen. Järjestelmän vesieristeenä toimii EPDM-kumi, joka esivalmistellaan vulkanoimalla kohteen suunnitelmien mukaisiksi paneeleiksi. Vulkanoinnin ansiosta paneeli on yhtä, jatkuvaa materiaalia. Esivalmistelu nopeuttaa asennustyötä perinteisiin vesieristeisiin verrattuna ratkaisevasti. Tämän ansiosta sekä liikennekatkokset että työmaa-asennusaika saadaan mahdollisimman lyhyiksi. EPDM-paneelit on kuumailmahitsattavissa toisiinsa työmaaolosuhteissa.

Regupol® -kumirouhematot toimivat järjestelmässä sekä vesieristeen suojana että tärinänvaimentajana. EPDM-vesieristeen alle asennettava suojakerros on Regupol® SBM 8012 VRP. Vesieristeen päälle asennettava kerros on Regupol® SBM 8012 VRC, joka on modifioitu erityisesti vedenvirtauksen maksimoimiseksi. Pintakerrokseksi asennettava Regupol® SBM 8012 VRG on järjestelmän pintamatto.

Siltojen liikuntasaumat vesieristetään Flexjoint EP-eristeellä. Flexjoint EP on EPDM kumista ja palonkestävästä fleecestä valmistettu eriste, joka voidaan kiinnittää alustaansa kaikilla yleisillä vesieristeiden kiinnitystavoilla. EPDM-vesieriste on kuumailmahitsattavissa Flexjoint EP:hen. Pintavesijärjestelmä on ruostumattomasta teräksestä ja EPDM-kumista mittojen mukaan valmistettu kaivo, joka kuumailmahitsataan luotettavasti kiinni EPDM-vesieristeeseen.